Λόγοι για να φτιάξετε φυσικές μάσκες

Η φροντίδα του προσώπου είναι απαραίτητη για κάθε ηλικία και στα δύο φύλα!  Ανάλογα με την ηλικία οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν και μεταβάλλονται αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και με την κατάλληλη και τυπική φροντίδα το δέρμα μπορεί να διατηρήσει τη ζωντάνια του!

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο σας προτείνουμε να φτιάξετε τη δική σας φυσική μάσκα είναι: υπάρχει μάσκα η οποία ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ανάλογα με την ηλικία και τον τύπο του δέρματος σας!  Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, θα βρείτε την μάσκα την οποία σας ταιριάζει!

Ο επόμενος λόγος είναι ότι: οι φυσικές μάσκες δεν περιέχουν συντηρητικά όπως οι μάσκες του εμπορίου μιας και φτιάχνονται από τα χεράκια σας με αγνά υλικά! Εσείς τοποθετείτε τα υλικά για να δημιουργήσετε την μάσκα άρα γνωρίζεται ακριβώς τι βάζετε στο πρόσωπο σας.

Τρίτο: οι φυσικές μάσκες είναι φτιαγμένες με υλικά τα οποία είναι εύκολο να βρείτε ενώ πιθανότατα υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας!

Και τέλος: σε μια εποχή οικονομικής κρίσης όπως αυτή που διανύουμε η κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για διαφύλαξη χρημάτων πρέπει να αρπάζεται “από τα μαλλιά”!  Οι φυσικές μάσκες είναι πολύ οικονομικές σε αντίθεση με αυτές του εμπορίου!

Γιατί λοιπόν να συνεχίζεται να αγοράζεται μάσκες του εμπορίου και να μην φτιάχνετε τις δικές σας μάσκες?

Μερικές συνταγές για τη δημιουργία διάφορων μασκών μπορείτε να βρείτε στο womanontop

χοχο

Ραφαέλα

σπιτική μάσκα με γιαούρτι και αγγουράκια

3 thoughts on “Λόγοι για να φτιάξετε φυσικές μάσκες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s