Σπιτίσιες νοστιμιές – Εργασία 3 (συνέχεια)

orange cupcakesNutella cupcakesmaki sushi rolls

foods , a set on Flickr.

Πάντα θαύμαζα τα γλυκά και τα ξενόφερτα φαγητά αλλά δίσταζα να δοκιμάσω να τα δημιουργήσω στην κουζίνα μου.
Πρίν ένα μήνα όμως αποφάσισα ότι ήταν καιρός πλέον να φτιάξω τα δικά μου γλυκά και συγκεκριμένα cupcakes μιας και πάντα με τραβούσε ιδιαίτερα τόσο η γεύση τους όσο και η εμφάνιση τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν αφού βρήκα μια συνταγή από το διαδίκτυο την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, μάζεψα όλα τα υλικά και ξεκίνησα δουλειά.
Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ! Με θετικές πλέον εμπειρίες και με όρεξη συνέχισα να ψάχνω για συνταγές τις οποίες προσπαθούσα να υλοποιήσω στην κουζίνα μου!
Είχα και επιτυχίες και αποτυχίες κάτι που όμως δεν με αποθάρρυνε μιας και με προωθούσε να διορθώσω τα λάθη μου και να το επιτύχω την επόμενη φορά.
Μετά τα cupcakes προσπάθησα να φτιάξω sushi maki μιας και είναι μια από τις αγαπημένες μου ασιατικές λιχουδιές. Στην πρώτη προσπάθεια απέτυχα μιας και αν και εμφανισιακά φαίνονταν ωραία η γεύση ήταν μάλλον απογοητευτική. Στη δεύτερη προσπάθεια όμως διόρθωσα το λάθος και με μερικές δικές μου μετατροπές που έκανα στην αρχική συνταγή που ακολούθησα το γευστικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο.  Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις σπιτίσιες δημιουργίες μου στις φωτογραφίες που μοιράστηκα μαζί σας μέσω του flickr.
Θα ήθελα να σας παρακινήσω και εσάς να δημιουργήσετε τα δικά σας σπιτίσια φαγητά και γλυκά και να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας!
Περιμένω δικές σας απόψεις, είστε υπέρ ή κατά των σπιτίσιων φαγητών και γλυκών;
Δοκιμάσατε ποτέ να δημιουργήσετε τα δικά σας φαγητά; Αν όχι ελπίζω με το άρθρο μου να σας ώθησα να δημιουργήσετε τις δικές σας σπιτίσιες νοστιμιές!
χοχο
Ραφαέλα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s